Mysimba, ska jag köpa det online för att gå ner i vikt?

0 Comments

Mysimba

Varför behöver vi Mysimba?

Vill du köpa Mysimba utan recept i Sverige? Om ditt kroppsmasseindex (BMI) är lika med eller högre än 30 är du berättigad att köpa Mysimba bantningstabletter.

Utöver personer med ett BMI på 25 kan Mysimba också vara lämpligt för personer med ett BMI på 27 till 30 OCH en viktrelaterad sjukdom.

Aptitdämpande Mysimba är inte tillgängligt för personer med ett kroppsmasseindex (BMI) på mindre än 27.

Mysimba, som kombinerar viktminskningsläkemedlen naltrexon och bupropion, är receptbelagt. Behandlingen inriktas på de delar av hjärnan som ansvarar för att reglera hunger och energiförbrukning.

Den hjälper överviktiga eller feta personer att gå ner i vikt när den kombineras med en kalorikontrollerad diet och regelbunden motion.

Köpa Mysimba är mycket effektivt för att minska hunger, många människor har rapporterat betydande viktminskning när det kombineras med andra åtgärder för att förbättra deras kost och motionsprogram.

En kort onlinekonsultation med en av våra godkända förskrivare är allt som krävs för att köpa bantningspiller online i Sverige såsom Mysimba.

Mysimba, hur fungerar det?

Mysimba är en av de senaste och mest populära aptitdämparna på marknaden. Mysimba piller består av de aktiva kemiska substanserna Bupropion och Naltrexone och kan köpas online.

Detta är en nyhet, eftersom inget annat läkemedel någonsin har kombinerat Bupropion och Naltrexone som aktiva ingredienser. Tillsammans hjälper de människor att känna sig mindre hungriga, ha mindre aptit och ha färre negativa känslomässiga reaktioner på mat. Mysimba, i kombination med en bra kost och regelbunden fysisk aktivitet, kan påskynda och förbättra viktminskningsprocessen. hos personer med övervikt eller fetma.

Personer som tidigare har försökt gå ner i vikt utan framgång eller som är allergiska mot andra bantningspiller kan tycka att Mysimba är det perfekta alternativet.

Mysimba tabletter, som tidigare var receptbelagda, är nu tillgängliga utan läkarbesök för endast 85 pence per tablett.

Kan du se dig själv med Mysimba?

Obesa personer, dvs. personer med ett kroppsmasseindex (BMI) på mer än 30, kan använda detta läkemedel. Mysimba är också lämpligt för personer som är överviktiga men inte feta. (BMI 27-30) som lider av viktrelaterade hälsoproblem som högt blodtryck eller typ 2-diabetes.

Om du försöker gå ner i vikt och har provat andra metoder utan framgång, köp Mysimba online i Sverige kan vara det rätta valet för dig.

Bupropion och naltrexon

Dessa läkemedel har var och en sina egna tillämpningar. Naltrexonhydroklorid används som en fristående terapi för behandling av beroende genom att minska känslan av eufori som orsakas av opioider.

Det liknar bupropionhydroklorid vid behandling av nikotinberoende. Det har visat sig underlätta rökavvänjning när det används i kombination med andra behandlingar. Säsongsrelaterad depression (SAD) och andra former av depression kan potentiellt ha nytta av denna behandling.

Överviktiga personer som har svårt att gå ner i vikt kan ha nytta av att ta dessa två läkemedel samtidigt.

Även om de exakta mekanismerna för hur naltrexon och bupropion reglerar matintag och energibalans är oklara, är det känt att båda läkemedlen har en effekt på hjärnans belöningskretsar. (eftersom måltider rika på fett och socker kan vara trevliga att äta). Att minska njutningen av att äta ohälsosam mat och begränsa överdriven matkonsumtion, utöver regelbunden fysisk träning, har visat sig vara effektivt för att hjälpa personer med övervikt eller fetma att gå ner i vikt.

Uppskattad möjlig viktminskning

Att bibehålla en hälsosam vikt kräver tid och ansträngning, men det kan uppnås med rätt strategi. Patienter som tog Mysimba i en randomiserad studie med över 4 500 personer gick ner i genomsnitt 5 procent av sin kroppsvikt vid vecka 16 och ytterligare 8 procent vid vecka 56.

Det är intressant att notera att deltagarna i studien förutom Mysimba även ändrade sin livsstil, vilket också bidrog till viktnedgång.

Om du inte har gått ner minst 5% av din ursprungliga vikt efter att ha tagit Mysimba i 16 veckor, kommer din behandling troligen att avbrytas.

Vad är skillnaden mellan Mysimba och Xenical (Orlistat)?

Xenical, som innehåller den aktiva substansen orlistat, är ett mycket använt läkemedel som kan köpas online. Det hindrar kroppen från att absorbera omkring en tredjedel av det fett som finns i den mat du äter.

Mysimba är dock en ny, banbrytande metod för viktminskning som kan hjälpa dig att känna dig mätt längre samtidigt som du dämpar din aptit. Vissa människor tycker att det är mindre trevligt att äta när de tar detta läkemedel.

Det är perfekt för dem som tycker att det är svårt att gå ner i vikt på konventionellt sätt eftersom det minskar hunger och sötsug, så att du kan börja gå ner i vikt genom att äta bra och vara aktiv. Berättigade patienter kan använda vår diskreta onlinekonsultationstjänst för att köpa aptitdämpande medel som Mysimba.

Dosering av Mysimba

Eftersom din dagliga dos av Mysimba för viktminskning kan ändras när din behandling fortskrider, är det viktigt att du läser tillverkarens instruktioner noggrant så som de visas i produktinformationen (PIL) innan du gör ditt köp.

Ta detta läkemedel precis som din läkare har sagt. Om du har några frågor är det bäst att rådfråga din läkare eller apotekspersonal.

Du måste ta dina piller genom munnen. Du får inte skära, äta eller krossa dem. Det är bäst att ta tabletterna i samband med en måltid.

Den typiska initialdosen är 8 milligram naltrexonhydroklorid och 90 milligram bupropionhydroklorid.

Så här förändras doseringen över tid:
  • Under den första veckan, ta EN tablett på morgonen.
  • Under den andra veckan, måste du ta TVÅ tabletter två gånger om dagen, på morgonen och före sänggåendet.
  • Tre tabletter per dag under den tredje veckan, två på morgonen och ett på kvällen.
  • Fyra tabletter per dag, två på morgonen och två på kvällenfrån vecka 4.

Mysimba ska inte tas mer än två gånger dagligen och den maximala dosen är två tabletter.

Rådgör med din läkare efter 16 veckors behandling och därefter varje år för att avgöra om du ska fortsätta att köpa Mysimba i Sverige.

Vilka är de potentiella riskerna med att ta Mysimba?

De flesta patienter upplever inga biverkningar. Liksom för alla läkemedel varierar risken för biverkningar från patient till patient. Innan du tar ett nytt läkemedel är det viktigt att du bekantar dig med bipacksedeln.

Den innehåller information om korrekt användning av läkemedlet, dosering och potentiella biverkningar.

Alla läkemedel kan orsaka oönskade biverkningar. Tänk på att alla som tar Mysimba inte kommer att uppleva samma effekter, men det betyder inte att du inte ska vara beredd på denna möjlighet.

De vanligaste biverkningarna av Mysimba var huvudvärk, tarmproblem, illamående och kräkningar. Det är viktigt att tala med din läkare om dessa symtom blir outhärdliga, eftersom det finns åtgärder tillgängliga för att lindra dem.

Se alltid bipacksedeln för en fullständig lista över möjliga biverkningar. De allvarligaste biverkningarna av Mysimba är epileptiska anfall hos mottagliga individer. Eftersom Mysimba är ett receptbelagt läkemedel är det viktigt att du håller ständig kontakt med din läkare eller våra förskrivare om eventuella hälsoproblem eller läkemedel som du för närvarande tar.

Vad är priset?

Även om Mysimba har fått regulatoriskt godkännande i Europa, är läkemedlet endast tillgängligt online i Sverige. Oavsett var du skaffar det kan du förvänta dig att svara på en rad frågor som är utformade för att hjälpa förskrivaren att bedöma ditt hälsotillstånd och avgöra om du är en bra kandidat för denna behandling.

Även om det ännu inte täcks av försäkringar kan en ask med 112 piller köpas för £100. Detta bör räcka till vecka 7 i behandlingsschemat. En konsultation med en av våra förskrivare, recept och leverans ingår i priset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *